Verpleegkundestudenten

Verpleegkundestudenten

Ben, of word jij een verpleegkundestudent? Lees dan vooral verder! Op deze pagina hebben we een paar tips voor je van andere studenten die je kunt gebruiken tijdens je studie en vertellen we waarom de boeken van Compendium Geneeskunde van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou. 

Tips voor tijdens je studie

Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben wij ons netwerk gevraagd om tips voor tijdens de studie verpleegkunde. Lees rustig het lijstje door en doe er je voordeel mee. De lijst is nog lang niet compleet, maar hopelijk kan het je een duwtje in de goede richting geven! heb jij nog aanvullingen? Laat het ons vooral weten!

De studie Verpleegkunde & Compendium Geneeskunde

De boeken van Compendium Geneeskunde kunnen goed van pas komen tijdens de studie verpleegkunde. In het eerste jaar van de studie zullen de boeken je vooral helpen bij de beeldvorming van de Geneeskunde. De zorg is zo omvangrijk dat het lastig kan zijn een goed beeld te vormen. De boeken geven een compleet en overzichtelijk beeld van de verschillende zorgdisciplines. Niet alleen handig bij de beeldvorming, maar ook bij het kiezen van de specialisatie waar jij werkzaam in wil zijn. 

Verder in je studie zul je veel in aanraking komen met patiënten met uiteenlopende ziektebeelden. Compendium Geneeskunde geeft je een overzichtelijk beeld van de verschillende ziektebeelden. Altijd handig om zo’n overzicht bij de hand te hebben als je even wil opzoeken wat dat ene ziektebeeld ook alweer inhield. Met de pocketversies van Compendium Geneeskunde heb je de kennis letterlijk in de broekzak.

Ervaringen van andere verpleegkundeestudenten

Benieuwd hoe andere verpleegkundestudenten hun studie hebben ervaren? Lees het in de blogs hieronder en wie weet kun je de tips gebruiken om het maximale uit jouw studie te halen.