Verpleegkundigen

Verpleegkundigen

Voor de leergierige verpleegkundige is er Compendium Geneeskunde 2.0. Het visuele en beknopte overzicht van de geneeskunde. Handig voor iedereen die in de zorg werkt. Lees hieronder de voordelen van de boeken voor jou als verpleegkundige.

 

verpleegkundigen

Een greep uit de voordelen:

Goed beeld van de zorg en de verschillende zorgdisciplines. Compendium Geneeskunde 2.0 is de meest volledige en overzichtelijke boekenreeks in de geneeskunde. In de reeks staan 35 zorgdisciplines uitgebreid omschreven.

Kennis van de patiënten. Als verpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en sta je veelvuldig met ze in contact. Patiënten kunnen uiteenlopende ziektebeelden hebben waarvan de meest voorkomende allemaal staan beschreven in de boekenreeks.

Alle kennis binnen handbereik. Hoe zat dat ook alweer? Als je het even niet meer weet dan heb je altijd de complete zorg binnen handbereik. Vooral met de handige pocketversies heb de letterlijk de kennis in je broekzak.

Blijven ontwikkelen. In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Of je nou nog beter wilt worden in wat je al doet, of meer de verbreding wilt opzoeken, de boeken zullen je handvatten geven voor een leerzame toekomst.

mockup-open_boek-cardio.png

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan het inkijkexemplaar of ga direct naar de shop via de onderstaande buttons en ontdek hoe de Compendium Methode structuur en overzicht geeft aan de gehele geneeskunde

Ervaringen van andere verpleegkundigen

Hoe ervaren andere verpleegkudigen hun werk? Lees het in onze blogs. Regelmatig schrijven verpleegkundigen over hun ervaringen in het ziekenhuis voor Compendium Geeskunde .