geneeskunde alle disciplines Compendium Geneeskunde

Vacature: blogger

Blogger

Ben jij creatief en heb je een vlotte pen? Word dan blogger bij Compendium Geneeskunde! Wij willen graag een kijkje geven in het leven van verschillende zorgprofessionals en natuurlijk in dat van jou, als geneeskundestudent of arts (in spé). Onze redacteur zet per week of maand verschillende onderwerpen uit, dus je kunt in actie komen wanneer het jou uitkomt en wanneer het onderwerp jou aanspreekt. Natuurlijk zijn jouw eigen ideëen ook welkom!


Als blogger krijg je alle ruimte om je verhaal te schrijven, onder jouw eigen naam, met een link naar Compendium Geneeskunde. De blogs komen ook regelmatig voorbij op onze socials en in de nieuwsbrieven, waardoor je een groot publiek kunt bereiken. Daarnaast is het schrijven van blogs een prima manier om je netwerk binnen de geneeskunde uit te breiden, bijvoorbeeld door bekende mensen uit de zorg te interviewen of een gesprek aan te gaan met de redacteuren en auteurs van onze boeken.

Heb je interesse? Laat het dan vooral Nathasja weten, zij coördineert alle blogs en is bereikbaar via de mail: n.vanleeuwen@compendiumgeneeskunde.nl

Benieuwd naar wat onze bloggers zoal schrijven? Kijk dan eens op deze pagina met de blogs van Compendium Geneeskunde.