geneeskunde alle disciplines Compendium Geneeskunde

Redacteur Epidemiologie

Op zoek naar een enthousiaste PhD-kandidaat of masterstudent Epidemiologie

Ben jij een enthousiaste PhD-kandidaat of volg jij nu de masteropleiding Epidemiologie met een passie voor het verbeteren van onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven redacteur om de discipline Epidemiologie en Statistiek in onze boekenreeks Compendium Geneeskunde te herzien en te verrijken met de nieuwste inzichten. 

Wat bieden wij?

- Marktconform uurloon (gemiddeld 4 uur in de week)

- Naamsvermelding

- Samenwerking met een ervaren team van illustratoren, grafische ontwerpers en auteurs

Jouw taken zijn:

Als redacteur voor de discipline Epidemiologie en statistiek ben je verantwoordelijk voor:

- De bestaande teksten herzien en updaten op basis van de nieuwste richtlijnen en inzichten.
- Het waarborgen van de kwaliteit en relevantie van de inhoud.
- De werkzaamheden zullen per direct starten en zijn tijdelijk (tot maximaal juli/augustus)

Wie ben je?

- Je bent een PhD-kandidaat of masterstudent Geneeskunde dan wel Epidemiologie met uitgebreide kennis van het vakgebied.

- Je hebt ervaring met het schrijven en redigeren van medische teksten.

- Je hebt een scherp oog voor detail en een passie voor het verbeteren van overzicht in de nieuwste richtlijnen in jouw vakgebied.

Meer weten en solliciteren?

Ben jij de gedreven redacteur die wij zoeken? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar v.denboef@compendiumgeneeskunde.nl en word onderdeel van ons team dat bijdraagt aan de verbetering van de zorg in Nederland.

Over Compendium Geneeskunde

Compendium Geneeskunde is in 2015 opgericht door geneeskundestudenten en inmiddels artsen Romée Snijders en Veerle Smit. Tijdens hun opleiding merkten zij dat je als geneeskundestudent zó veel stof moet leren dat je soms het overzicht kwijtraakt. Daarom ontwikkelden zij, met behulp van een team van honderden auteurs en specialisten, een serie van vier boeken (en later vijf boeken) met een visueel overzicht van de volledige studiestof van geneeskunde, genaamd Compendium Geneeskunde. Meer dan 50.000 mensen die in de zorg werken maken dagelijks gebruik van de boeken.

Onze missie is om de zorg overzichtelijk en toegankelijk te maken, voor en door de zorg. Wij zijn vooral bekend door de populaire vijfdelige bestseller Compendium Geneeskunde, met daarin alle 35 disciplines van de geneeskunde. Met deze boekenreeks zijn we al vaker op televisie voorbijgekomen, onder andere bij De Wereld Draait Door en BEAU. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en hands-on.

Het team van Compendium Geneeskunde is jong en dynamisch gebleven. Het huidige team bestaat o.a. uit tientallen artsen, meer dan 100 geneeskundestudenten uit Nederland en België, redactieleden, DTP’ers, een afbeeldingsteam en marketingteam. Het grootste deel van het team werkt vanuit huis en maakt flexibele uren.