geneeskunde alle disciplines Compendium Geneeskunde

Vacature: projectmanager

Projectmanager

Flexibel vanuit huis (10 uur/week met mogelijke uitbreiding tot 32 uur/week)

Uitgeverij Compendium Geneeskunde is op zoek naar een enthousiaste projectmanager!

Compendium Geneeskunde is een van de succesvolste en modernste uitgevers van geneeskundeboeken in Nederland, opgericht door artsen & co-founders Romée Snijders en Veerle Smit. Compendium is uitgever van vernieuwende, visuele en handige boeken en producten voor medische studenten, verpleegkundigen, artsen, specialisten en andere zorgbetrokkenen.

Onze missie is om de zorg overzichtelijk en toegankelijk te maken, voor en door de zorg. Wij zijn vooral bekend door de populaire vijfdelige bestseller Compendium Geneeskunde, met daarin alle 35 disciplines van de geneeskunde. Met deze boekenreeks zijn we al vaker op televisie voorbij gekomen, o.a. bij De Wereld Draait Door en BEAU. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, alles op één plek en visueel.

Compendium Geneeskunde is op zoek naar een enthousiaste projectmanager die geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van de ontwikkeling van meerdere boeken en het mee ontwikkelen van nieuwe producten en processen van het merk Compendium Geneeskunde.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
- Coördinatie en planning van verschillende projecten binnen het bedrijf;
- Leidinggeven aan twee medisch redacteuren die verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden en inclusief maken van de boeken van Compendium Geneeskunde;
- Verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces van herziene uitgaven van de boekenreeks Compendium Geneeskunde 2.0, herziene pockets en flashcards;
- De spil tussen redactie, eindredactie, grafisch designers, het afbeeldingsteam en de overkoepelend projectmanager;
- Contactpersoon voor adviseurs en experts, bijv. op het gebied van diversiteit en inclusiviteit;
- In de periode februari t/m mei 2024: in verband met zwangerschapsverlof het waarnemen van de overkoepelend projectmanager die het productteam aanstuurt en betrokken is bij alle lopende projecten en processen;
- Inbreng van eigen ideeën rondom publicaties en procesverbeteringen.

Wij zijn op zoek naar een collega die:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
- Kennis heeft van de uitgeverij branche (dit is een pré);
- Werkervaring in een managementfunctie heeft;
- Aantoonbare organisatorische/leidinggevende vaardigheden bezit;
- Houdt van veel verantwoordelijkheid en stressbestendig is;
- Zelfstandig kan werken en besluitvaardig is;
- Per november 2023 voor 10 uur per week beschikbaar is;
- Per 1 januari 2024 voor 24 uur per week beschikbaar is, met op termijn de mogelijkheid dit uit te breiden tot 32 uur/week en meer projecten te coördineren (in nader overleg)
- Sterk is in de Nederlandse taal in woord en geschrift (getest middels een assessment).

Wat bieden wij?
Een functie met impact: verantwoordelijkheid voor meerdere projecten van een snelgroeiend en succesvol bedrijf. Salaris is marktconform en deze wordt aangevuld met diverse aantrekkelijke regelingen, teamuitjes en kwartaaldagen met het hele team. Werken vanuit huis en flexibele uren.

Per november 2023 gemiddeld 10 uur/week, per 1 januari 2024 gemiddeld 24 uur/week (uitbreiding tot 32 uur/week behoort tot de mogelijkheden).

Meer weten en solliciteren?
Stuur dan vóór zondag 29 oktober je motivatiebrief en CV met daarin je relevante ervaring en indien mogelijk referenties op naar m.goedegebure@compendiumgeneeskunde.nl o.v.v. Sollicitatie Projectmanager Compendium Geneeskunde.

Over Compendium Geneeskunde
Compendium Geneeskunde is in 2015 opgericht door geneeskundestudenten en inmiddels artsen Romée Snijders en Veerle Smit. Tijdens hun opleiding merkten zij dat je als geneeskundestudent zó veel stof moet leren dat je soms het overzicht kwijtraakt. Daarom ontwikkelden zij, met behulp van een team honderden auteurs en specialisten een serie van vier boeken met een visueel overzicht van de volledige studiestof van geneeskunde, genaamd Compendium Geneeskunde. Meer dan 100.000 zorgprofessionals gebruiken onze boeken.

Het team van Compendium Geneeskunde is jong en dynamisch gebleven. Het huidige team bestaat o.a. uit tientallen artsen, meer dan 100 geneeskundestudenten uit Nederland en België, redactieleden, DTP’ers, marketingteam, eindredacteur en projectmanagers. Het grootste deel van het team werkt vanuit huis en maakt flexibele uren. Binnen het team heeft ieder haar eigen expertise en gaan we ervoor om tijdens onze scale-up fase nog meer zorgmedewerkers te helpen. In 2019 is een compleet herziene versie van de reeks uitgekomen, Compendium Geneeskunde 2.0, bestaande uit 35 disciplines. Naast de vijfdelige boekenreeks, hebben we 18 pockets en 3 flashcard sets ontwikkeld. In 2023 lanceerden we onze eerste Engelstalige pockets die met succes wereldwijd verkocht worden. Voor meer informatie over het team en de boeken verwijzen we je door naar de homepage.