m. Warnar

De studentenkamer van... Isa

De studentenkamer van... Isa

Een van de leuke dingen wanneer je op kamers gaat, is het inrichten van je studentenkamer! Ga je dit jaar op kamers wonen voor je studie en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Vandaag laat Isa haar studentenkamer aan je zien!

"Ik ben Isa en ik laat graag mijn kamer aan jullie zien! Als je op onze zolderverdieping komt, dan kom je direct de poster van Compendium tegen op mijn deur van mijn kamer. Ik vond deze poster zelf zo mooi, dat ik hem op mijn eigen deur wilde hangen.

Ik ben gek op panda’s. Dit is daarom ook goed te zien in mijn kamer. Daarnaast heb ik een lange tijd ritmische gymnastiek gedaan op nationaal niveau, het bewijs hiervan zijn de medailles. Daarnaast is mijn hobby roeien ook goed te zien in mijn kamer. Ik ben dol op geneeskunde en de Compendium reeks en deze zijn ook niet te missen in mijn kamer. Daarnaast ben ik trots op mijn mooie koffer en niet te vergeten de canvastas van Compendium!

Mijn bureau is erg persoonlijk met veel foto’s en dingetjes die ik leuk vind. Dit vind ik zelf erg leuk, waardoor ik mijn bureau ook netjes opgeruimd houd."

m. Warnar

Laat een reactie achter