m. Warnar

De studentenkamer van... Shirley

De studentenkamer van... Shirley

Een van de leuke dingen wanneer je op kamers gaat, is het inrichten van je studentenkamer! Ga je dit jaar op kamers wonen voor je studie en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Vandaag laat Shirley haar studentenkamer aan je zien!

"Mijn naam is Shirley en vandaag neem ik jullie mee naar mijn studio. Mijn studio is niet zo heel groot, maar groot genoeg voor als je na je coschappen thuiskomt en nog even wilt ontspannen. Aangezien de kamer klein is, heb ik ervoor gekozen om mijn kamer heel basic in te richten. De meeste meubels zijn wit, donkergrijs of zwart en daarom heb ik gekozen voor groene en gouden accessoires. Mensen die voor het eerst bij mij op bezoek komen, zeggen ook wel dat zij het gevoel hebben een hotelkamer binnengewandeld te zijn. Natuurlijk zijn er altijd wel dingetjes die je wilt veranderen, maar ik moet zeggen dat ik overall heel blij ben met mijn kamertje. Ik ben benieuwd of jullie het ook leuk vinden… ;-)"

m. Warnar

Laat een reactie achter