M. Warnar

De studentenkamer van... Anna

De studentenkamer van... Anna

Een van de leuke dingen wanneer je op kamers gaat, is het inrichten van je studentenkamer! Ga je dit jaar op kamers wonen voor je studie en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Vandaag laat Anna haar studentenkamer aan je zien!

"In mijn eerste jaar geneeskunde ben ik op kamers gegaan in het mooie Nijmegen. Ik woon hier in een druk, maar supergezellig studentenhuis met zestien anderen. Mijn kamer is 20 m2 en aangezien ik bij mijn ouders een kamer van 6 m2 heb, was ik heel erg blij dat ik eindelijk een ruimte had die ik helemaal naar eigen smaak kon inrichten!

Veel spullen in mijn kamer komen van Marktplaats of van familie/vrienden. Zo komen de medische platen die aan de muur hangen van mijn oude middelbare school en komt mijn mooie tapijtje van de zolder van mijn ouders. Ik wil hiermee laten zien dat je voor een leuke inrichting niet persé nieuwe spullen hoeft te kopen en dat je met tweedehands spullen een heel eind komt!"

M. Warnar

Laat een reactie achter